Registratie Shire Show 2024

De Show zal wederom plaatsvinden bij Manege de Nieuwe Heuvel, Oude Arnhemseweg 101 te Lunteren. Uw inschrijving moet uiterlijk 4 augustus 2024 bij ons binnen zijn, want u begrijpt dat wij naar aanleiding van de inschrijvingen de indeling moeten maken.

Het bijgevoegde informatieblad is geheel gewijd aan de verschillende klassen en wat je als deelnemer moet weten. Ruiters en amazones kunnen in de verschillende dressuurklassen weer laten zien wat hun paard in zijn/haar mars heeft onder het zadel. Inschrijving is mogelijk op B, L, M en Z niveau. Ook is er weer een klasse “Originaliteit” waarin u een kür op muziek of iets anders origineels met uw paard kunt laten zien. Dit jaar is voor het eerst de klasse “Gemengde seniorenklasse 14 jaar en ouder”.

Tevens stellen we ook dit jaar de inschrijving weer open voor leden én niet-leden (niet-leden betalen een toeslag). En voor alle paarden met een Shire Horse Society paspoort (deelname aan de Shire klassen) of ander soort Heavy Horse (deelname aan de Heavy Horse klasse). Dat betekent ook dat paarden met een NB (Non-Breeding) paspoort mee kunnen doen in de Heavy Horse klasse. Net als A-register of B- register merries, of hengsten die nog niet zijn goedgekeurd voor de dekdienst en nog een C- nummer hebben. De Heavy Horses is een aparte klasse.

    Gegevens paard

    Gegevens afstamming

    Deelname

    Als u meerdere aanmeldingen wilt doen, graag het buffet slechts bij 1 van uw aanmeldingen selecteren. Bij de andere aanmeldingen graag "geen buffet" selecteren.