Welkom De Shire N.S.H.S. Activiteiten Links

Activiteiten


De N.S.H.S. organiseert diverse evenementen zoals b.v. een Familiedag voor de leden of invlechtcursussen. Ook geven wij demonstraties op grotere landelijke evenementen zoals de Farm & Country Fair in Aalten. Tijdens deze demonstraties laten we graag zien hoe lief en divers de Shires zijn. Vaak is er zelfs de mogelijkheid om zelf eens te voelen hoe het nu is om op zo’n comfortabele Shirerug te zitten.


In september vindt onze jaarlijkse Shire Show plaats, een evenement welke ondertussen uitgegroeid is tot één van de grootste Shirekeuringen van het vasteland. Met zo’n 50 Shires, van jonge veulens tot volwassen hengsten, uit binnen -en buitenland. Speciaal voor de Show komen juryleden uit Engeland over, inclusief bolhoed, die de zware taak hebben om te bepalen welke Shire de winnaar van de dag wordt. Ook wordt de Shire onder het zadel gejureerd tijdens een dressuurproef. Een unieke kans om zoveel Shires tegelijkertijd te zien in Nederland!


Vier keer per jaar geeft de N.S.H.S. haar clubblad, de Gentle Giant News uit. Een prachtig magazine in kleur met verhalen en foto’s van leden, verslagen van onze evenementen en interessante artikelen. Het is ook mogelijk u te abonneren op de GGN zonder lidmaatschap van de vereniging, neem hiervoor even contact op met de penningmeester.


U kunt op deze website en in de GGN gratis een advertentie plaatsen als lid van de vereniging. Mail voor opgave van de advertentie met de webmaster/redacteur. Ook voor leuke verhalen of foto’s voor in de GGN kunt u altijd mailen.


Wij hopen u te zien en te spreken tijdens één van onze evenementen, de koffie staat altijd klaar!

AGENDA:

13 februari: lezing SME

26 februari: ALV in Amersfoort

18 - 20 maart: Shire Show in Engeland

24 - 26 juni: Farm & Country Fair in Aalten

17 sept: Nationale Shire Show, KNHS centrum in Ermelo